Wat doe ik
Het meest belangrijk wat ik doe? Luisteren en vragen wat jullie willen, maar ook meedenken en mijn ervaringen delen over de meest (vaak praktische) zaken die op jullie dag aan de orde komen.

Geen saai of truttig opgelezen verhaal van een trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, ik maak er een persoonlijk verhaal van en zorg voor een trouwceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus willen jullie je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jullie mooiste dag?

 Stuur een bericht en ik neem snel contact met jullie op.​​​​​​​​​​ 

Een ceremonieel huwelijk
Soms is het zo dat je wil trouwen op een speciale locatie, maar dat het geen officiële trouwlocatie is. Of op een tijdstip dat bij de gemeente niet is toegestaan. Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk.

Jullie zetten dan je handtekening bij de gemeente op de officiële huwelijksakte (een korte handeling, die ook op een door de weekse dag gratis kan!). Vervolgens voltrek ik de ceremonie waar en hoe jullie het wensen. Er kan dan ook een akte ondertekend worden (deze is alleen niet rechtsgeldig), op deze manier kun je trouwen wanneer en waar je maar wilt.

En dan is het zover! De grote dag zelf, de magische woorden “Ja, ik wil”. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, voor de rest ontzorg ik jullie ism de ceremoniemeester.

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleid. En dat wil ik graag van jullie horen! Een eerste kennismaking is zo gepland.


Voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen. Met mijn ervaringen en creativiteit denk ik graag pro actief mee in jullie voorbereidingen. “Heb je daar al aan gedacht?”


Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Let op: Wanneer jullie trouwen in de gemeente Roosendaal kan ik jullie helaas niet op deze manier trouwen. Ik heb wel veel leuke collega’s die jullie graag trouwen.