Rene Brands

Beëdigd trouwambtenaar. Deejay. Getrouwd. Papa van 2. Humor. Regelaar. Luisteren. Inleven. Vrolijk. Positief. Gelukkig!

Ontspannen

Omdat standaard huwelijks ceremonies best wat leuker en wat minder stijf kunnen heb ik in 2010 besloten mijn visie en ideeën in te zetten. Sinds 2010 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en zorg ik met alle liefde en plezier dat ook jullie belangrijkste dag van jullie leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie.

Babs en DJ

Als Babs en DJ werk ik in Nederland, maar ook in het buitenland. Weet dat je tegenwoordig eigenlijk op bijna alle locaties kunt trouwen: ook buiten, in de lucht, onder water of bij je schoonmoeder in de tuin! Ik denk graag met jullie mee. En weet dat je ook ’s avonds kunt trouwen! Deze trouwambtenaar kan na het ja-woord ook meteen de muziek starten als begin van jullie top-trouwfeest.

Kennismaken

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleid. Dat wil ik graag van jullie horen! Een eerste kennismaking is zo gepland. Drinken we binnenkort een kop koffie?